Née dans les 40 ‘s, L’ESCALE, l’institution du port de Saint-Tropez se réinvente dans un nouveau décor abyssal tout en lumières murmuré par l’artiste Philippe Shangti. A l’heure des dîners les pieds dans le sable, la carte méditerranéenne séduit avec des viandes d¹exception, un véritable vivier avec une sélection de crustacés cuisinés selon vos souhaits, sans oublier la cave à caviar Petrossian et le bar à champagne. Cette expérience gastronomique se poursuit par une ambiance club digne de la renommée des plus grandes soirées de la Riviera.
Founded in the 1940s, L’ESCALE is an institution on the Port of Saint-Tropez, and is reinventing itself with a soft-lit, understated décor designed by artist Philippe Shangti. When it’s time to enjoy dinner with sea views, the Mediterranean-inspired menu does not disappoint. Expect exceptional cuts of meat, a tank filled with carefully-selected shell-fish to be cooked to your tastes, and of course the Petrossian caviar cellar and champagne bar. This gastronomic experience continues into the night, with a club ambiance worthy of the most renowned parties on the Riviera.