Dans le cadre majestueux et préservé du Polo Club Saint-Tropez vous pourrez déguster les plats traditionnels argentins et péruviens du nouveau restaurant. Au Polo 1999, les assiettes sont généreuses, colorées et les parfums d’Amérique du sud vous emmènent de l’autre côté de l’Équateur. Au menu, les meilleures viandes argentines, bife de lomo et de chorizo, les ceviches de poissons péruviens grillés et assaisonnés, etc., signés du chef Gyula (Jules) Nemeth. Paisible loin de la circulation estivales et des plages bondées, le polo 1999 vous accueille du mardi au dimanche, midi et soir. Et pendant les Sundays Polo, formule happy hours (empanadas Tapas) accompagnée des meilleurs crus argentins et des rosés prestigieux de la presqu’île.
Visitors to the majestic Saint-Tropez Polo Club can enjoy traditional Argentinian and Peruvian cuisine at the new restaurant. At Le Polo 1999, the dishes are generous and colourful, and the South American flavours will take you on an adventure to the other side of the Equator. The menu includes the best Argentinian meats, bife de lomo, chorizos and ceviche with Peruvian grilled fish, all concocted by Chef Gyula (Jules) Nemeth. An oasis of calm away from the summer traffic and busy beaches, Le Polo 1999 welcomes guests from Tuesday to Sunday, afternoons and evenings. And on Sundays during happy hour, come and enjoy empanadas and tapas accompanied by the finest Argentinian wines and prestigious local rosés.