Thon Yubiki Claudio

Massimiano met à profit ses origines napolitaines pour proposer une cuisine 100 % italienne. En entrée, il ébouillante un thon choisi, avant de le refroidir dans une eau glacée et de le servir sur un lit d’avocat et de concombres crus agrémentés d’huile d’olive extra-vierge et de son soja.

Tuna yubiki Claudio

Massimiano puts his Neapolitan origins into his Italian cuisine while sampling methods from around the world. For the entrée he boils a choice cut of tuna following the Japanese yubiki technique, before cooling it in iced water and serving it on a bed of avocado and cucumber seasoned with extra virgin olive oil and soy sauce.

Spaghettis aux palourdes et tomates confites

Les spaghettis Gentile – al dente svp ! – trouvent leur panacée avec des tomates cerises confites cuites à basse température, un caviar d’ail, persil, basilic, et bien entendu un festival de palourdes !

Spaghetti with clams and confit tomatoes

Back on the Italian side of things, the Gentile spaghetti – al dente of course! – is coupled with slow-cooked confit cherry tomatoes, garlic caviar, parsley, basil and of course a generous serving of delicious clams!

Panna cotta vanille et son coulis de fruits rouges

La panna cotta à la vanille de Madagascar, trouve quant à elle toute sa splendeur gustative assortie d’un coulis de fruits rouges maison.

Vanilla panna cotta and a red fruit coulis

The full flavours of the Madagascan vanilla panna cotta come into their own when matched with a homemade red fruit coulis.

Côté vin

Hormis la carte des meilleurs vins italiens, trinquer avec un subtil Romassan Rosé 2014 domaine Ott.

As for the wine

Other than the impressive list of the finest Italian wines, we suggest a subtle Romassan Rosé 2014 domaine Ott.

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