K’ORI (Or en Quechua) tire ses saveurs et son originalité de la cuisine Nikkei née d’une fusion entre les gastronomies péruvienne et nippone.

“K’ORI” (“Gold” in the Quechua language) draws its flavours and originality from a fusion of Peruvian and Japanese gastronomy.

Les Huitres Sauce Ponzu

Les huîtres sont sublimement asaisonnées d’une sauce Ponzu-Rocoto (piment péruvien), d’une brunoise d’oignon rouge et de piment jaune péruvien (Aji Amarillo).

Oysters and Ponzu Sauce

The oysters are seasoned to perfection with a Ponzu-Rocoto (Peruvian chilli) sauce, finely chopped red onion and yellow Peruvian chilli known as “Aji Amarillo”.

Nigiris et Gunkan

Pour poursuivre, une belle sélection de sushis composée entre autres de Gunkan St Jacques, de Nigiri au saumon flambé & aioli de wasabi, de Nigiri Kobe, oeuf de caille et caviar ou encore d’un surprenant Nigiri anguille & chocolat piquant.

Nigiris and Gunkan

For the main course, an exquisite sushi platter made up of delicacies such as Gunkan scallops, Nigiri with flambéed salmon and wasabi and garlic mayonnaise, Nigiri with Kobe beef, quail eggs and caviar, and a surprising Nigiri with eel and spicy chocolate.

Soupe de cocona

Pour terminer le voyage culinaire en beauté, le chef vous propose de découvrir le cocona, un fruit péruvien dont les saveurs sont souvent associées à la mangue, l’abricot ou la pêche. Sublimé sous la forme d’une soupe glacée, accompagnée de fruits rouges et d’un sorbet maison, ce dessert conclut le dîner par une belle note de fraîcheur.­

Cocona soup

Rounding off this culinary adventure in style, the Chef suggests a dish crafted using cocona, a Peruvian fruit whose flavours are often confused with mangos and peaches. Cooked as an iced soup and topped off with red fruits and homemade sorbet, this dessert finishes the meal on a deliciously fresh note.

Côté vin

La direction du restaurant vous recommande le Château Minuty Rose et Or, un concentré d’arômes gourmands .

As for the wine

The restaurant recommends a Château Minuty Rose et Or, which offers an intense burst of delicious aromas.

Rendez-vous. Quai Jean Jaures à Saint-Tropez.